INTERNE EN EXTERNE VERSLAGGEVING

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan een proactieve gesprekspartner die weet wat er speelt. Een adviseur die inzicht geeft in vandaag, maar vooral in morgen. Wij rapporteren over vorig jaar maar kijken ook naar de toekomst. Daarom adviseren wij u op het gebied van interne en externe verslaggeving, kijken mee naar uw administratieve organisatie en interne controlemaatregelen en verzorgen de samenstelling van prognoses, tussentijdse rapportages en liquiditeitsbegrotingen. Daarnaast voorzien wij u van (fiscaal) advies op het gebied van de optimale rechtsvorm of herstructurering van uw onderneming en begeleiden wij u bij een overname of de verkoop van uw onderneming.

FISCALE ADVISERING

Als specialist op het gebied van fiscale wetgeving beschikken wij over ruime kennis met betrekking tot alle, voor u als ondernemer, belangrijke aspecten.

Wij bieden een totaalpakket variërend van de rechtsvorm tot de financiering van uw onderneming met de daarbij behorende fiscale consequenties.

Mochten wij niet over de vereiste deskundigheid beschikken, dan werken wij samen met gerenommeerde deskundigen uit ons eigen netwerk.

JAARREKENINGEN

U krijgt van ons een overzichtelijke jaarrekening met oog voor detail, volgens de wettelijke regels en de geldende standaarden voor interne en externe verslaggeving.

Meestal kan worden volstaan met een samenstellingsverklaring en is er geen controleverklaring vereist. Kwaliteit tegen een aantrekkelijker tarief!

FISCALE AANGIFTEN

Wij verzorgen alle fiscale aangiften, zowel voor particulieren als voor ondernemers.

  • Aangiften voor ondernemers; Voor de verzorging van al uw fiscale aangiften is ADB uw bedrijfspartner.
  • Particuliere aangiften; Voor de particuliere aangiften Inkomstenbelasting hanteren wij ons fiscale abonnement met een vast tarief zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor wijziging of aanvraag van uw Voorlopige Aanslag, uw Toeslagen en uw aangiften Erf- en/of Schenkbelasting.

FINANCIËLE ADMINISTRATIES

Wij verzorgen uw administratie betrouwbaar en vakkundig op locatie of bij ons op kantoor. U bepaalt zelf of uw eigen administratiepakket wordt gebruikt of een door ons gehanteerd pakket. Wij hebben jarenlange ervaring met boekhoudprogramma’s, waarmee uw administratie deskundig en tijdig wordt bijgewerkt zoals Exact online, Informer online en een groot aantal andere pakketten.

Maak gebruik van onze eigen App om facturen en bonnen eenvoudig in uw administratie te uploaden.

STARTENDE ONDERNEMERS

Als startende ondernemer heeft u behoefte aan een efficiënte en praktisch ingerichte administratie en organisatie.

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u intensieve begeleiding bieden, zodat u tijdig de juiste informatie heeft en op basis daarvan uw beslissingen kunt nemen. Zo krijgt u meer ruimte, om aandacht te geven aan de kernactiviteiten van uw onderneming. Alles voor een “gezonde” start!

Groot in betrokkenheid